2009-05-08

Så slog timmen över ännu en gång...

Klockan passerade midnatt igen. Hur gör man för att sova sina åtta timmar på nätterna? Hur gör man för att komma i säng runt klockan tio, halv elva som "vanligt folk".
Svaret är förmordligen enklare än man tror... man skärper till sig och lever mer som vanliga människor - och framförallt gömmer man datorn!
Gå och lägg dig Tizzel!!!!

3 kommentarer:

  1. Jag fattar inte hur du och flera andra klarar er på så lite sömn! Själv måste jag sova 7-8 timmar varje natt! urtrist, men jag blir inte bara aptrött utan blir faktiskt SJUK 8förkylning, halsfluss, you namn it!)så fort jag sovit mindre än detta. Går en två gånger i mellan åt men annars är det bara hopp i säng som gäller för mig........
    Hoppas du sov gott när du väl kom i bingen! Kram och tack för igår!
    /Malin*

    SvaraRadera
  2. Tant Rut tassar in och önskar dig en trevlig helg ,och hoppas att du sovit gott, lämnar en korg fylld med en hel massa godsaker , kramar Tant Rut =)

    SvaraRadera
  3. Nu när jag bestämmer mina egna tider så sover jag (aldrig i ett sträck dock) till halvåtta åtta. Det mår min kropp bäst av. Går och lägger mig runt halvett. Intressant och se när man gör som kroppen vill. Tycker om lugnet på sena kvällar bättre än morgnarna.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.