2009-04-17

Just nu...

Just nu... sitter jag på min balkong... med ett glas vin.. och funderar över livet. Så som jag ofta gör när jag är själv. Vad vill jag? Vem är jag? Vad mår jag bra av? Vilka trivs jag med? Hur ska jag göra för att göra rätt? Hur ska jag vara en bra människa? Hur ska jag vara en bra mamma? Vilket håll vill jag gå åt? Vad är bra för mig? Hur är det meningen att mitt liv ska summeras den dagen jag faller i från?
Så går tankarna... Så är det att vara Tizzel...

6 kommentarer:

  1. Balkonger är verkligen perfekt för sådana funderier! Man behöver vara helt själv och bara tänka sina egna tankar lite då och då. Hoppas du får en trevlig fredagskväll, tänker på dig! Kram!

    SvaraRadera
  2. Du är BRA! det vet du.
    ha en skön fredagkväll!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Du bor verkligen i en vacker miljö. Måste få se det en dag!! Tänker på bilderna i inlägget innan. Ta tillvara på dem. Själv har jag takåsarna. Jag har funderat och tänkt så mycket i mina dar. Tror jag började tidigare än dig, ja du fattar säker hur jag menar. Jag har kommit fram till att jag seglar med livet i stället för att tänka om och hur. Har ingen aning om det är rätt eller inte, men det blir i alla fall lättare med tankarna. Sedan kan man ju påverka, det är något annat. Nu tänker jag på tankarna som bara tänker och ingenting mer ja du fattar säkert där också.

    SvaraRadera
  4. Hoppas du fick några svar... av dig själv. Jag tycker dock du är bra på alla sätt, men det gäller förstås att man själv hittar hem i sig själv. Kramar min vän!

    SvaraRadera
  5. Hej Tizzel! Håller med ovanstående talare:) Du är bra på alla sätt!
    Hoppas att du är ledig och njuter av helgen.
    Kramar till dig

    SvaraRadera
  6. Så är det att vara människa min vän..
    tankarna som du har har jag och min man och även mina barn snart..

    Jag säger som ULLE..
    DU ÄR BRA!!

    Kram till dig och god natt..

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.