2009-04-01

En gäst i spagettin...


Min systerdotter, åtta år, valde att bjuda sin guldhamster på lite spagettirester direkt från tallriken i köket.....
Jag hade nog INTE gjort samma val!!!*ryser* (Tycker det ser ut som en råtta jag...)

8 kommentarer:

  1. Jag har alltid undrat en sak om guldhamstrar.
    Vad har man dom till?
    De ser absolut ut som små råttor.
    *nickar*
    Men jag har aldrig förstått tjusningen med vare sig hamstrar, marsvin eller kaniner heller för den delen.

    Jag hoppas att du får en härlig och solig dag idag.

    =)

    SvaraRadera
  2. *ryser också* Det finns två sorters djur som jag har sagt till barnen att det inte är någon idé att de önskar sig. Det är hamstrar och marsvin. Båda känns aldeles för råttliknande. Fast det var ju en gullig bild i alla fall :-)
    Jag önskar dig en härlig lördag!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Men va gulligt! Och vilken förstående systerdotter du har som ger hamstern spaghetti. Det är inte många hamsterägare som begriper att de vill ha sån mat också. Pannkaka är en favorit, hälsa systerdottern det om hon inte redan vet det. Plus lite av varje som vi människor äter. De blir så sugna när det lagas mat i huset och de känner den goda lukten, och så får de oftast inte smaka.

    Ja jag är ju inte som andra jag, för jag kan känna in hur djur tänker och känner. Har haft eget företag som djurtolk i 8 år, men jobbar bara lite sporadiskt med det sedan 2 år.

    Kramm! ;))))

    A-Linda

    SvaraRadera
  4. ...ååå, sicken goooing ;-)
    Hamstrar kan vara jättesöta, mer tveksamt till råttor. Och vi ska inte tala om de där långa, smala kravlande sakerna en del har som husdjur... får gåshud bara av att prata om snaikisar*uuuuuu*

    Kraam från Mogi

    SvaraRadera
  5. Ser kommentaren från Eva. Vad ska man ha dem till? Jag har haft två marsvin, ganska så nyligen. 6 år blev de. Buren stod alltid öppen. Lösa var de på tomten på landet och så sällskapliga. Så har jag haft 5 st guldhamstrar. Också med öppna burar. De lever inte så länge högst 3 år. Så när en hamster dog köpte jag en ny, därför så många. En gick vilse i min gasspis och var borta i flera dagar. Säkert frivilligt. När jag och min kompis satt och åt såg vi hur locket på gaslågan kom upp. Då var det min guldhamster som tittade fram. Det såg ut som om han hade en hatt på huvudet. Jag lockade fram honom och kunde äntligen börja äta varm mat igen. En annan ramlade i tvättmedelpaketet. Vi hörde hur det nös och fick upp honom. Min underlag brukade gå in buren och ta hamsterns mat. Kom han och försvarade skålen satte hon sig på hans rygg och tjattrade. Har så många historier och jag älskar hamstrar. En hade nojja på barbieskor. Samlade dem i sina kindpåsar och tog in dem i sin sovbur.

    SvaraRadera
  6. Underlag skrev jag ska stå underlat.

    SvaraRadera
  7. Jaa, du...känner mig svimfärdig och scrollar rappt ner till det här kommentarsfältet...

    Önskar dig en fin söndag.

    Själv måste jag vila, efter den här råttlika upplevelsen... Hu!!!!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.