2009-10-02

Hur blev jag en MILF helt plötsligt??????

Så kom man hem igen, efter underbara dagar i Prag tillsammans med väninnorna. (Liten reseskildring kommer när mer tid finns.)

Jag kollade igenom lite vad som hade hänt i bloggvärlden medan jag varit borta, och ser att många bloggare roat sig med att messa till 118 800 och fråga vad deras bloggnamn är för något. Det går väl inte - tänkte jag! Jag kan väl inte skriva och fråga vad Tizzel o Tazzel är för något? Men... jag gjorde det! Jag tog upp mobiltelefonen ur fickan och skrev in: "Vad är Tizzel o Tazzel?" och klickade på "sänd". Svaret kom efter bara ett par minuter:

Tizzel o Tazzel är en blogg skriven av dagens härligaste MILF. Hon älskar sin familj som hon självklart värderar högst av allt i världen. Annars är hon gärna med sina vänner Annika och Jessica och plockar gärna svamp och njuter av naturen.

Jag gav upp ett gapflabb! Hur blev jag en MILF nu helt plötsligt?? Och vad kom det därifrån med Annika och Jessica? Jag nämner inga vänner vid namn när jag bloggar! Men visst - älskar min familj, det gör jag ju! Så där var det ju inte helt fel! Och visst har jag plockat svamp vid två tillfällen och bloggat om det. Och visst har jag många gånger lagt ut fina naturbilder.

Ja - så kan det gå! 118 800 är ett intressant fenomen! Så himla roligt de måste ha som jobbar med det!!!!!Undrar vem som formulerade ihop svaret på min fråga. Undrar om jag kan messa och fråga: "Vem svarade på mitt mess där jag frågade vad Tizzel o Tazzel är?" Undrar om jag får något svar då??? :-)

Nåja, nu hinner jag inte fundera mer på det! Jag är på resande fot - igen. Befinner mig någonstans i södra Sverige på studieresa med jobbet. Arbetsdagen är slut och det är dags att duscha av sig resdammet och sedan börja förfesta lite innan det är dags för gemensam middag och lite efterföljande partaj!! In i dimman!!!! :-)

11 kommentarer:

  1. Ha nu en jäää´la rolig kväll.

    Själv ska jag ta mig en tjeckisk öl säger hon som INTE dricker öl.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ursäkta en gammal småbarnsmamma som tydligen är helt uppdaterad vad det gäller livsviktiga förkortningar.........men vad betyder MILF?

    SvaraRadera
  3. Välkommen hem!

    MILF?? Undrar vad de skulle svara om man skrev Mogi? Finns ju flera med samma... Vad kostar det att utnyttja tjänsten tro?

    Äsch, nu myser vi vidare... Ha en underbar helg!

    Kraaam från Mogi

    SvaraRadera
  4. Varför är du förvånad? Du är snygg och hot, nu har du ju det även i mobilen :-) Jag tror inte jag vågar fråga på Ulle-Gulle :-)
    Ha en härlig helg!

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Ja, jisses..mycket får man höra innan öronen trillar av..

    Funderar helt klart på att göra det samma.. det gäller bara att veta vilket nummer det är man ska skicka messet till..

    Pöss Pys

    SvaraRadera
  6. Hoppsan då! Milf... Förstår att du undrar vem sjutton som skrev det ;o)

    SvaraRadera
  7. Jag har en kombinerad utmärkelse och utmaning till dig!

    http://tonarsmorsa.se/2009/10/04/10-saker-om-fatou/

    SvaraRadera
  8. Hahaha hade inte ens hört att man kunde fråga om det. Visst jag har hört reklamen att man kan fråga vad man vill. Milf är väl en bra utmärkelse? Jag måste SMS:a själv och se vad jag får för svar...

    SvaraRadera
  9. Milf blev jag inte men det blev ett inlägg :) länkar till dig.

    SvaraRadera
  10. Olalala.. aldrig fel att bli kallad för Milf :D

    femmanfem.blogg.se

    SvaraRadera
  11. Jag var tvungen att göra samma sak, fråga "Vad är Utsikt från glasberget?" Svaret blev "Det är en utsikt man kan se från kvarteret Glasberget". Undrar var det ligger? Fick mig iallafall ett välbehövligt skratt.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.